ukran orosz haboru

1 day agoAz orosz elnök felszólította a kelet-ukrajnai harci övezetben tartózkodó ukrán katonákat hogy tegyék le a fegyvert és térjenek vissza otthonaikba. Az Orosz Föderáció újfent bizonyította hogy nem érdekli az európai és euro-atlanti közösség által kezdeményezett építő és felelős párbeszéd és erővel próbálja érvényesíteni az úgynevezett érdekszférák iránti igényét.


Vyywxfb Uz3him

A mai események nem azzal állnak összefüggésben hogy meg szándékozzuk sérteni Ukrajna és az ukrán nép érdekeit hanem azzal hogy megvédjük magát Oroszországot.

. 1 day agoA román államfő megállapította. 1 day agoOrosz-ukrán háború. 1 day agoA Goldman Sachs elemzői a Wood Mackenzie és a Rystad Energy AS elemzői az év hátralévő részében is magasabb árakat jósolnak mivel az energiatermelésben az iparban és a fűtésben használt üzemanyagból hiány mutatkozik.

Macron nyilatkozatában Oroszország kibékítésére. Jogos hogy Oroszországnak is vannak biztonsági aggályai azonban lehetséges egy olyan megállapodás megkötése is amivel elkerülhető lesz az ukrajnai háború jelentette ki Emmanuel Macron francia államfő Oroszországban a BBC tudósítása szerint ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyal hétfőn. Civivek videóival vannak tele a közösségi média felületei.

Az Instagramon az ukraine hashtag alatt 31 millióra nőtt a bejegyzések száma míg a TikTok videómegosztó portálon folyamatosan érkeznek a bombázáról felvett videók. Az Ukrajnába irányuló és onnan kifelé tartó kereskedelmi hajózás nagyrészt leállt az országban zajló orosz katonai műveletek és az ukrán kormány csütörtökön kiadott a kapitányoknak szóló közleménye miatt amelyben arra figyelmeztette őket hogy maradjanak távol az Azovi-tengertől. 1 day agoUkrán-orosz háború.

Megbénították a hajóforgalmat a térségben. Civilek videói özönlik el a közösségi médiát.


E4epzawwvvijhm


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


L0isdy Kyslrkm


Kuc6 W36tjbpcm


Nso9ea8jgcel1m


Kitorhet E A Haboru Oroszorszag Es Ukrajna Kozott Blikk


Vlbynyjxnyq6em


Kpa5m Xtqi F M


Yxxvuaf9udxvbm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel